Proiectele Noastre

load list
V22 Park Residence
V22 Park Residence, dispune de o localizare excelenta, fiind situat in zona Regie – Politehnica in aproprierea statiei de metrou Petrache Poenaru.
Premium Regie
Premium Regie  este localizat  in zona centrala a Bucurestiului in Orhideelor-Regie  la doar 350 m de statia de Metrou Grozavesti si la doar 800 m de Parcul Grozavesti si Gradina Botanica.
Sisesti 109 Residence
Sisesti 109 Residence, ce dispune de o localizare excelenta, fiind situat in nordul Bucurestiului in zona Baneasa.
Ilioara Premium Apartments
Ilioara Residence este amplasat pe Aleea Eprubetei, nr 25-27, la doar 300 m de statia de metrou Nicolae Grigorescu, aproape de unul dintre cele mai mari si frumoase parcuri din Bucuresti, Parcul IOR-Titan.
Optima Residence
Optima Residence face parte din complexul rezidential Evocasa Optima, cel mai apreciat ansamblu rezidential din estul Capitalei, aceasta fiind faza III de constructie.
Kiseleff Park View
Luxul si exclusivitatea va asteapta la una din cele mai ravnite adrese din Bucuresti pe Str Arh Ion Mincu nr 9 langa Parcul Kiseleff, intr-o cladire de top construita sa satisfaca cele mai exigente gusturi.
Teren 883mp – Popa Savu – Kiseleff
Proprietatea este situata pe Str Popa Savu, in zona Kiseleff in imediata proximitate a Parcului Herastrau intr-o zona intesata cu proprietati de lux, cladiri rezidentiale si office high end.
Global Residence
Global Residence este situatin zona centrala a Bucurestiului la doar 100 m de statia de Metrou Mihai Bravu.
Teren 800 mp – Gh Manu Victoriei
Proprietatea este situata pe Str Gheorghe Manu in imediata proximitate a Parcului Nicolae Iorga langa Calea Victoriei.
New Titan Park Residence
New Titan Residence dispune de o localizare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Theodor Pallady.