Proiectele Noastre

load list
Amurgului 8
AMURGULUI NR 8 situat in Popesti Leordeni, pe strada AMURGULUI, la doar 10 minute de statia de Metrou Dimitrie Leonida, in imediata apropiere a zonei comerciale LA STRADA MALL
Teren 4000 mp – Sos Kiseleff 39
Proprietatea este situata pe Sos Kiseleff, in cea mai prestigioasa zona din Bucuresti, intesata cu proprietati de lux, cladiri rezidentiale si office high end
Avito Residence
VITO RESIDENCE este situat in imediata apropiere a Parcului Mogosoaia,
Elegant Residence Pipera
Conceput pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, Elegant Residence Pipera combina cu success designul modern cu finisajele de inalta calitate
Vila Corbeanca
Vila cu arhitectura deosebita situata in cel mai frumos si exclusivist cartier verde de vile din Nordul Bucurestiului – Paradisul Verde.
Teren 1800 mp – Dorobanti
Proprietatea este situata Intr Filioara in zona Dorobanti, una din zonele cele mai prestigioase ale orasului, fiind inconjurata de hub-uri office si cladiri rezidentiale premium.
V22 Park Residence
V22 Park Residence, dispune de o localizare excelenta, fiind situat in zona Regie – Politehnica in aproprierea statiei de metrou Petrache Poenaru.
Dimri Residence
Situat intr-o zona in continua dezvoltare si expansiune, Dimri Residence este unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale dezvoltat in faze pe o suprafaţă de 4,1 Hectare si va cuprinde 11 imobile.
Sisesti 109 Residence
Sisesti 109 Residence, ce dispune de o localizare excelenta, fiind situat in nordul Bucurestiului in zona Baneasa.
Forest Residence – Jandarmeriei
Forest Residence este situat in nordul Bucurestiului in zona Baneasa – Stejarii pe Str Jandarmeriei la doar 20m de padurea Baneasa.