Servicii

Vanzari Rezidentiale

Noi te ajutam sa gasesti casa perfecta pentru familia ta!
Noi suntem Residential Excellence Team!
Profesionistii nostri iti ofera cele mai bune sfaturi bazate pe experienta si expertiza rezidentiala de calitate.
Ne mandrim cu ce facem si agentii nostri sunt focusati pe obtinerea celor ma bune rezultate pentru clientii nostri.Te poti relaxa stiind ca te bazezi pe un  partener experimentat care te va ghida in intregul proces de vanzare sau cumparare a unei proprietati.
Client Service si Clear Guidance sunt prioritatea noastra constanta si cautam sa fim cei mai buni pentru fiecare client care apeleaza la serviciile noastre!
„Residential Excellence Team” te ajuta sa iti gasesti caminul pe care l-ai visat.

Inchirieri Birouri

Flexible Office Space by R&D Advisers
R&D Advisers Corporate Office Solutions – iti intelege nevoile tale si iti ofera solutii personalizate orientate catre eficienta, cost, flexibilitate si stabilitate.
Echipa noastra de profesionisti ofera solutii inovative pentru a acoperi nevoile fiecarui client.
Daca esti un start-up in cautarea unu spatiu coworking sau un client corporate suntem aici sa te ajutam si sa iti oferim solutia nostra Flexible Office Space.
Recastiga-ti timpul si maximizeaza-ti eficienta cu solutiile inteligente pe care ti le oferim.
Client Service si Clear Guidance sunt prioritatea noastra constanta si cautam sa fim cei mai buni pentru fiecare client care apeleaza la serviciile noastre!
„Residential Excellence Team” te ajuta sa iti gasesti caminul pe care l-ai visat.

Consultanta & Project Management

Proiectele tale au nevoie de sfatul unui profesionist pentru a avea success, noi oferim solutii optime pentru eficienta maxima.
Implicarea fara compromisuri, centrata pe riscuri, detalii si planificare, va asigura livrarea proiectelor la timp si in parametrii optimi de costuri.
Lucram indeapropape cu clientii nostri pentru a putea implementa strategiile intr-o maniera structura si echilibrata.
Adoptam strategii inovative in managementul riscurilor si echilibram obiectivele tale cu parametrii proiectului, pentru a putea livra la timp si in parametrii optimi.
Suntem centrati sa construim parteneriate solide cu clientii nostrii bazate rezultate si eficienta.
Noi suntem partenerul tau de incredere.
Contacteaza-ne pentru informatii.

Investitii Corporate

Echipa de Investitii Corporate, ofera companiei tale o gama completa de produse investitionale si strategii personalizate.
Daca esti investitor sau dezvoltator echipa noastra iti va oferi siguranta de care ai nevoie pentru a-ti securiza investitia si a maximiza profitul indiferent de condiitile de piata.
Vei lucra cu o echipa experimentata ce cunoaste mecanismele si ciclurile pietei si are o perspectiva completa a  managementului de succes.
Spune-ne cum putem completa viziunea ta cu experienta si cunoasterea noastra.