Cantemir Residence

Ansamblu Rezidential

For Sale

Cantemir Residence

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Situat în Pipera -Iancu Nicolae-lângă Pădurea Băneasa, apartamentul este înconjurat de liniște, spațiu verde, zone aerisite și neaglomerate care invită la plimbare și destindere.Intr-o zona aerisita de vile
In imediata vecinitate a celor mai renumite gradinite si scoli private din Bucuresti si din Romania, Gradinita Montessori, Scoala Americana, Scoala Internationala Mark Twain etc. La doar cateva sute de metri de Jollie Ville , 10 minute de Ikea, Baneasa Shopping Center, Metro.

Vă prezentăm Cantemir Residence, o noua reședință uimitoare din Voluntari. Un amestec perfect de arhitectură uluitoare proiectată, cu interioare uimitoare concepute.Construcția blocurilor este concepută și executată în sistem monolit (pereți turnați din beton armat), aspect ce conferă o rezistență deosebită, dar și o calitate fonică foarte eficientă. Imobilul a fost finalizat în anul 2022. Imobilul dispune de acces securizat şi este conectat direct la bulevardul principal Iancu Nicolae.

 

Amplasare ideala

O cladire de 3 etaje cu un total de 22 apartamente cu 3,4,5 camere sunt pregătite să transforme viața de zi cu zi într-o celebrare a calității, inovării și a condițiilor premium de locuire. Elegant și sofisticat, Cantemir Residence va oferă calități întotdeauna râvnite, dar rareori obținute în cele mai bune reședințe de închiriere din Voluntari – un amestec unic de interioare generos proporționale și exterioare concepute creativ pentru a vă satisface nevoilor dvs.

Facilitati

Parcare subterana
Access securizat
Constructii ultrarezistente si sigure, pentru confort optim
Acces lejer la mijloace de transport in comun
Apartamentele se predau la cheie, complet finisate
Spatii verzi amenajate in cadrul complexului

Apartamente 3 camere

Apartamente 4 camere

Apartamente 5 camere