Luxuria Residence

Ansamblu Rezidential

For Sale

Luxuria Residence

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Designul și arhitectura din LUXURIA Residence sunt expresia minimalismului și a modernității, îmbinate armonios cu principiile Feng Shui. Terasele ample, cu suprafețe ce ajung până la 28 de mp, devin accesorii ornamentale spectaculoase. Studiile de însorire care stau la baza amplasamentului permit ca toate apartamentele să se bucure de lumina naturală în mod egal pe tot parcursul zilei.Liniștea ce caracterizează LUXURIA Residence nu este tulburată de motoarele mașinilor. Parcările pentru rezidenți sunt exclusiv subterane, ceea ce înlătură în totalitate traficul rutier din interiorul ansamblului. Astfel, s-a obținut un spațiu în care domnește energia pozitivă și în care rezidenții pot experimenta arta de a trăi în armonie. 

 LUXURIA Residence – proiectat de la început pentru a se încadra în clasa energetica A și în categoria de „clădiri verzi”. 
Ansamblu rezidential  este compus din 9 imobile, garsoniere, studiouri, 2 camere si 3 camere si 4 camere, duplexuri 3 si 4 camere, duplexuri 5 camere, apartamentele de la parter avand gradini proprii. Pereții despărțitori dintre apartamente sunt realizați din beton armat sau din cărămidă și au grosimea de 30 cm. Compartimentările interioare sunt realizate din sistem fonoizolant de gips carton dublu-placat, pe fiecare față, cu vată minerală .Fațadele sunt ventilate, cu placări moderne de tip fibrociment și sunt termoizolate cu vată bazaltică și tencuială siliconică, termosistem agrementat CERESIT. Camerele sunt spațioase, cu o înălțime generoasă de până la trei metri, completate cu finisaje premium. Pardoseala apartamentelor este realizată din parchet triplu stratificat, iar băile și bucătăriile au pardoseala din marmură

Poziționat la intersecția dintre Domenii și Expoziției, în Sector 1, București, între Bulevardul Expoziției și Strada Aviator Popișteanu, LUXURIA Residence este locul din care ai o perspectivă spectaculoasă asupra orașului. Zona Expoziției – Domenii este una foarte bine cotată, iar învecinarea cu zona Expoziției constituie un plus. Împreună, formează un areal reprezentativ prin noile centre comerciale și de business nou-înființate, motiv pentru care este la acest moment cea mai dorită zonă rezidențială a Capitalei.  Metroul  1 mai este la 2 minute , Piata Presei Libere la 3 minute , Piata Domenii la 4 minute , Parcul Herastrau la 5 minute ,Parcul Kiseleff la 9 minute , Piata Victoriei la 10 minute .

Amplasare ideala

Facilitati

Locuri de joaca si paza 24/7
Constructii ultrarezistente si sigure pentru confort optim.
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere