Via Pipera

Ansamblu Rezidential

For Sale
Direct Dezvoltator - 0% Comision

Imobilul cu un regim de înălțime de 2S+P+5Et, prevăzut cu lift, are în componență mai multe tipuri de apartamente cu două, trei și patru camere și este proiectat astfel încât să împace și cele mai pretențioase cereri. Structura imobilului este  din beton armat cu inchideri din caramida. Compartimentarea este una eficientă, cu suprafețe mari vitrate ce asigură o bună luminozitate, fiecare apartament beneficiind de terasă proprie sau curte (apartamentele pe parter) și dotari moderne, de calitate superioară.

Proiectul Rezidential dispune de gradinite private , locuri de parcare ( puteti opta pentru un loc in parcarea subterana pe doua nivele) ,finisaje premium si compartimentari eficiente. Preturile pornesc de la 86 000 euro +TVA .

Amplasare ideala

Proiectul rezidențial este situat excelent, în nordul Capitalei, într-o zonă linistită și sigură, la doar 1300m de Metrou, la trei minute de Mall Promenada și la doar câteva minute de Parcul Herăstrău, având în proximitate cele mai bune grădinițe și școli private, numeroase centre comerciale, spitale private, parcuri, păduri și zone de petrecere a timpului liber. Distanță catre Pipera Drumul Bisericii aproximativ 900 m , Statia Pipera S.A., linia 135, N119, 112 aproximativ  1.67 km , Soseaua Fabrica de Glucoza statie 16, 36 aproximativ 1.70 km , Metrou Pipera (M2) aproximativ 1.67 km .

Facilitati

Gradini private
Constructii ultrarezistente si sigure pentru confort optim.
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Apartamente 2 camere

Apartamentele 3 camere