Despre Noi

Despre Noi

R&D Advisers s-a impus pe piata imobiliara din Romania, ca o companie de consultanta si investment specializata in proiecte rezidentiale, office, cu o experienta de peste 12 ani si o echipa de profesionisti, oferind o varietate larga de servicii imobiliare profesioniste: Vanzari Rezidentiale, Inchirieri Birouri, Investitii Corporate si Consultanta & Project Management.

“Construim pentru tine!” a devenit motto-ul nostru inca de la debut, fiind ghidati de pasiunea cu care facem fiecare pas si care se poate traduce in „ritualul dorintei de a satisface nevoia clientului”.

Capitalul de incredere castigat in timp prin efort sustinut, prin seriozitate si promptitudine, prin analiza pas cu pas a tot ce inseamna „necesitatea clientului” sunt doar cateva caracteristici care ne-au propulsat catre succesul de care ne bucuram in fiecare zi,

Multumita clientilor si partenerilor nostri, care ne-au oferit sansa de a le demonstra ca suntem cei mai buni in ceea ce facem, reusim sa masuram succesul proiectelor noastre .

Echipa R&D Advisers este prezenta oricand ai nevoie de un expert care sa te ghideze in privinta vanzarii sau cumpararii unei proprietati in Romania, prin informatii pertinente si noutati despre proiectele finalizate si|sau in curs de finalizare.

Va invitam sa ne cunoasteti, sa ne strangem mainile satisfacuti de fiecare colaborare, dumneavoastra pentru ca obiectivul urmarit a fost indeplinit, noi pentru ca am reusit sa va implinim visul.

Statistici R&D Advisers

Serviciile R&D Advisers sunt bazate pe Profesionalism, Experienta si Transparenta.

0

Experienta

0

Proiecte

0

Clienti multumiti

0

Proprietati vandute