Teilor Parc

Ansamblu Rezidential

For Sale

Teilor Park Pallady- cel mai mic pret de pe piata imobiliara, langa cel mai nou parc, din cel mai verde sector al Capitalei

Aflat la doar 50 de metri de Parcul Teilor din Titan, imobilul cochet, de 4 etaje, situat in estul Capitalei, beneficiaza de acces spre centrul orasului dar si catre autostrada A2 Bucuresti – Constanta.

De asemenea, venim in intampinarea dumneavoastra cu alte doua motive pentru care Teilor Park Pallady este de nerefuzat: zona de shopping din imediata apropiere la Iris Shopping Center, Auchan Titan, Lidl, Mega Image, Profi, Ikea, Kaufland, Leroy Merlin, Metro, Dedeman, Jumbo si zona de sanatate la bazinul de inot si sala fitness, Titan si la World Class Titan.

Imobilul, cu un regim de inaltime 2S+DS+P+4, include 45 de garsoniere si apartamente de doua si trei camere, cu suprefete generoase, cu ferestre mari, luminoase si terase reconfortante dar in acelasi timp si intime. Particularitatea locuintelor e data de faptul ca nu sunt identice, ci garsonierele sunt de doua tipuri, apartamentele de doua camere sunt de cinci tipuri iar cele de trei camere, de doua tipuri. Si nu lipsita de importanta este izolatia fonica a fiecarei camere fata de celelalte incaperi ale locuintei si implicit fata de locuintele si spatiile invecinate.

Ansamblul rezidential este prevazut cu doua parcari subterane dar ineditul il reprezinta cele doua adaposturi de aparare civila ALA, cu pereti grosi de aproape jumatate de metru, din beton armat, cu usi metalice etanse, unde se pot adaposti 135 de oameni. La capitolul ,,siguranta,, adaugam fundatia realizata dintr-un radier de beton armat si suprastructura din cadre de beton armat, cu grinzi interioare mai mari de jumatate de metru.

Cafeaua bauta dimineata, pe terasa, in intimidate, o alergare in parc sau o baie in piscina, cumparaturi in vecinatate, o plimbare seara, in siguranta, intr-un décor de lumini, parcare fara stresul ca nu ai unde sa lasi automobilul si, foarte important, un loc special amenajat pentru biciclete si carucioare sunt suficiente motive sa alegi Teilor Park Titan, ansamblul rezidential cu cel mai bun pret din Titan!

**Compartimentare interioara din caramida**
**Parcari subterane pe 2 nivele**
**Adaposturi ALA**
**Fatada ventilate**
**Finisaje calitative**
**Spatiu amenajat pentru biciclete**
**Lift performant**
**Videointerfon**

Preturi:
-Garsoniere incepand de la 52.877 euro + Tva
-Apartamente de 2 camere incepand de la 66.297 euro + Tva
-Apartamente de 3 camere incepand de la 84.359 euro + Tva