Lake House 2

Ansamblu Rezidential

For Sale

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

Lake House 2 Residence este cel mai nou ansamblu rezidential premium din zona Regie Grozavesti, situat pe latura vestica a zonei centrale pe malul Lacului Morii, o pozitie rezidentiala perfecta, cu vederi unice in Bucuresti. Apartamentele noastre noi se afla la doar 400 de metri de statia de metrou Petrache Poenaru si la doar 700 de metri de statia de metrou Lujerului, la 3 minute de Parcul Crangasi, in imediata vecinatate a campusului universitar Politehnica, in cea mai efervescenta zona rezidentiala din Capitala.
Prima fază a complexului este compusa din 2 cladiri cu un regim de inaltime 2S + P +11 si are ca termen de finalizare luna septembrie a anului 2021. Accesibilitatea proiectului este excelenta, cu acces direct si rapid din Victoriei catre celelalte zone din centrul, nordul si vestul capitalei. Lake House 2 are acces la toate tipurile de transport in comun: statiile de metrou Petrache Poenaru si Lujerului, tramvai: linia 41 si autobuze cu statii situate in proximitatea cladirii.

Localizare

Mai aproape de tot ce conteaza pentru tine:

În apropierea ansamblului gasim Mall-urile AFI Cotroceni si Plaza Romania, Hipermarketuri acoperind diverse zone de interes: Cora Lujerului, Lidl Crangasi, Emag, Careffour Orhideea, Auchan, Brico Depot si Kaufland, zone de distractie, sali de fitness: IDM club si World Class, precum si institutii, scoli si gradinite.

Mai aproape de birou:

Accesul cu automobile se face din cateva artere rutiere majore: Splaiul Independentei si Inelul median Soseaua Orhideelor, Soseaua Virtutii si Podul Ciurel oferind acces rapid catre autostrada A1 sau catre Soseaua Bucuresti Ploiesti.Proiectul rezidential Lake House 2 este dezvoltat in vecinatatea zonei de birouri Sema Park si a hubului de office Regie Grozavesti compus din cladiri emblematice: The Bridge, Vastint, Orhideea Towers, fiind o alegerea potrivita pentru cei ce vor sa castige timp prin proximitate si mobilitate sporita.
Mai aproape de natura:
Lake House 2 este o dezvoltare rezidentiala de top cu finisaje de lux, cu vederi panoramice catre cel mare lac din Capitala, cu structura atent proiectata de catre arhitecti pentru siguranta si eficienta. Ansamblul este compus din studiori, apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere complet decomandate, perfect impartite pentru tine si familia ta.

In Lake House 2 vei simti confortul unui apartament nou de vanzare, intr-un complex securizat,construit la standarde antiseismice, din materiale prietenoase cu mediul, cu ferestre luminoase,fatade ventilate si arhitectura moderna.
Lake House 2 iti ofera experienta locuirii premium, acordand o atentie deosebita celor mai noi trenduri in design: parchet din lemn stratificat, ferestrele cu certificare internationala, gresie si faiante si obiecte sanitare din cele mai noi colectii de la producatori de renume mondial.
In singurul proiect de pe lac din centrul Bucurestiului vei gasi cele mai bune optiuni pentru apartamente noi de vanzare cu parcari subterane, suprafete echilibrate, loc de joaca pentru copii si spatii verzi.
Locatia excelenta, preturile apartamentelor si calitatea remarcabila a proiectului Lake House 2 sunt aspecte ce il recomanda ca o investitie cu succes garantat pentru orice cumparator

Facilitati

 • Fatada ventilata
 • Arhitectura de top
 • Parcare subterana
 • Usa intrare blindata Dierre
 • Tamplarie salamander profilul de top Salamander bluEvolution 92 cu sticla tripan 4 seasons cu protectie solara
 • Locuri de parcare
 • Ceramica portelanata in masa, provenienta Spania sau Italia
 • Accesorii sanitare Grohe sau Kludi
 • Parchet 12 mm Elvetia sau Germania, Clasa AC5 – trafic intens
 • Centrala termica Vaillant sau similar
 • Lifturi de ultima generatie – premium (Otis sau Kone)
 • Iluminat cu led