Proiectele Noastre

load list
Dimri Residence
Situat intr-o zona in continua dezvoltare si expansiune, Dimri Residence este unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale dezvoltat in faze pe o suprafaţă de 4,1 Hectare si va cuprinde 11 imobile.
Floreasca Residence
Situat în liniștea asigurată de Parcul Verdi și Lacul Tei și entuziasmul vieții premium din Floreasca, ansamblul rezidential Floreasca Residence a fost proiectat pentru a deveni un nou reper al zonei. Floreasca Residence este un ansamblu rezidential premium cu apartamente cu una, doua, trei si patru camere, precum si penthouse-uri premium in Floreasca, cu vedere la lacul Tei.
Armeneasca Residence
Armeneasca Residence este locul unde te simnti acasa. Situat pe Str. Popa Petre 39-41, zona centrala care iti oferta access rapid catre toate arterele principale ale capitalei
Astra Village
Astra Village este un nou ansamblu rezidential compus din 16 vile, in Orasul Bragadiru. Vilele sunt individuale, compuse din 4 camere.
Budapesta Premium Apartments
Budapesta Premium Apartments este cel mai nou proiect rezidential premium din inima capitalei, cu pozitionare in cartierul ultra-central Unirii, o adevarata initiativa emblematica pentru designul si arhitectura modernista.
Titan Park Crivatului
Titan Park Crivatului este un imobil rezidential in curs de finalizare – cu livrare in martie 2021, ce dispune de o localizare excelenta, in zona de est a Bucurestiului, in apropiere de statia de metrou Nicolae Teclu (7 minute de mers pe jos) cu acces imediat pe Autostrada A2.