PAPAZOGLU RESIDENCE

Ansamblu Rezidential

For Sale

PAPAZOGLU RESIDENCE

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Este situat in zona Nerva Traian, la doar distanta mica fata (800 metri) de statia de Metrou Timpuri Noi, la 10 minute de Vitan Mall, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, marile centre comerciale din zona, facultati, scoli, gradinite si centru. Imobilul are un regim de inaltime S+ P+6E, cu un numar total de 19 unitati locative, doar cu apartamente de 3 camere. Termen de finalizare si predare este pentru luna ianuarie – februarie 2021. Blocul este construit pe cadre de beton armat, cu compartimentari din caramida Porotherm, atat exterior si interior, cu izolatie exterioara Polistirende 10mm si vata bazaltica, tamplarie din aluminiu tripan si lift silentios.

Blocul este construit pe cadre de beton armat, cu compartimentari din caramida Porotherm, atat exterior si interior, cu izolatie exterioara Polistirende 10mm si vata bazaltica, tamplarie din aluminiu tripan si lift silentios. Finisajele interioare sunt premium, casa scarii placata cu ceramica, mana curenta din inox, lift cu capacitate marita, inchiderea balcoanelor cu sticla la semiinaltime, cai de acces ample. Apartamentele se vor preda complet finisate cu: gresie si faianta, centrala proprie si calorifere, obiecte sanitare in bai, parchet in camere, usi de interior si exterior. Vor fi bransate la toate utilitatile, contorizate separate. Imobilul beneficiaza si de Locurile de parcare. Acestea se achizitioneaza separat, pretul unui loc la subsol este de 15.000 euro plus tva, exterior 5.000 eura plus tva. Conditii – Rezervare 3.000 euro. Avans minim 15%.

Amplasare ideala

PAPAZOGLU RESIDENCE este situat in zona Nerva Traian, la doar distanta mica fata (800 metri) de statia de Metrou Timpuri Noi, la 10 minute de Vitan Mall, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, marile centre comerciale din zona, facultati, scoli, gradinite si centru. Imobilul are un regim de inaltime S+ P+6E, cu un numar total de 19 unitati locative, doar cu apartamente de 3 camere. Termen de finalizare si predare este pentru luna ianuarie – februarie 2022

Facilitati

Apartamentele se predau la cheie, complet finisate
Constructii ultrarezistente si sigure, pentru confort optim
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Apartamente 3 camere

Apartamentele se vor preda complet finisate şi utilate.