Titan Park Evia Pallady

Ansamblu Rezidential

For Sale

Apartamente noi Titan – Pallady cu incalzire in pardoseala si pregatire pentru Smart Home
Complexul rezidenţial Evia Pallady reprezintă un mod unic şi exclusiv de a locui în zona de est a Bucurestiului. Acestea sunt locuinţele pentru oamenii de astăzi. Construim locuinţe pentru oameni ca tine, exigenţi şi dornici să se bucure de fiecare detaliu.Totul este gândit astfel încât să te poţi bucura intens de liniştea şi emoţia vieţii de familie.

Toate apartamentele din cadrul complexului sunt pregatite pentru SMART HOME prin sistemul KNX, sistem complex ce va permite sa instalati peste 8000 de echipamente inteligente. Astfel, puteti automatiza fiecare echipament electronic din apartament dar si sa aveti control total al acestora direct prin smartphone-ul dumneavoastra . Locurile de parcare vin deja pregatite pentru instalarea unei statii de incarcare pentru autoturismele electrice, astfel va veti bucura de un complex SMART.

**Incalzire prin pardoseala – centrala Ariston**
**Smart Home ready – cabluri trase la fiecare priza si intrerupator – KNX**
**EV ready – locuri de parcare cu infrastructura pregatita pentru instalarea statiilor de incarcare pentru masini electrice**
**Ferestre Veka premium – geam tripan, 6 camere**
**Obiecte sanitare Grohe**
**Prize si intrerupatoare Gewiss**
**Balustrade balcoane – sticla securizata**
**Lifturi Schindler – 2 buc pe fiecare scara**
**Sistem CCTV – supraveghere video spatii commune**

In cadrul complexului gasiti atat studio-uri si apartamente de 2 camere pentru un stil de viata confortabil cat si apartamente de 3 si 4 camere, cu terase mari pentru un stil de viata exclusivist. In apartamentele noastre confortul si linistea sunt prioritare. Construcţia este realizată după un design ce nu lasa loc de zone ce nu pot fi folosite, astfel va veti bucura de tot spatiul din apartament.

Conceput special pentru locuit, fiecare apartament vă oferă ceva unic – o combinaţie perfectă între lumină, confort, calitate şi siguranţă. Incalzirea in pardoseala va fi o particularitate pe care o veti adora!

Va asteptam la o vizionare complet gratuita pentru a va prezenta de ce complexul Evia Pallady este un complex cu adevarat PREMIUM!
Preturi studio-uri: de la 57048 euro Euro + Tva
Preturi apartamente cu 2 camere: de la 66218 Euro + Tva
Preturi apartamente cu 3 camere: 96532 Euro + Tva
Transport: Metrou Nicolae Teclu la 12 minute, Tramvaie 19,23, 27,40, Autobuz N111
Institutii de invatamant: Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti si Scoala Gimnaziala, Scoala Primara Spectrum Pallday – Gradinita, Pregatitoare, I-IV , Scoala de Fotbal Lucian Sanmartean , Liceul Tehnologic Theodor Pallady , Scoala Gimnaziala 149, Scoala 82, Scoala 116, Gradinita 211, Scoala Gimnaziala 20 cu clasele I-VIII, Scoala Gimnaziala 92, Cresa nr 32, Scoala Gimanziala Nicolae Labis- nr 89, Gradinita nr 71, Gradinita 241, Liceul Teoretic Dante Aligheri, Gradinita 240.
Zona comerciala: Leroy Merlin, Lidl, Metro, Auchan, Kika, Ikea, Jumbo, Dedeman, Iris Mall, Mega Image
Parcuri : Parcul Titan – IOR, Parcul Gura Siriului, Parcul Titanii
Recreere si sport: World Class Titan si Bazin Titan – ambele includ piscina pentru inot