Serban Voda 111 Premium Park

Ansamblu Rezidential

Sold Out
Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

R&D Advisers va ofera spre vanzare cel mai nou concept rezidential din central Bucurestiului : Serban Voda 111  Premium Park  situat in inima orasului in zona Unirii, la doar 350 m de Parcul Carol si la 400 de metri distanta de statia de metrou Tineretului.

Serban Voda 111 Premium Park are un regim mic de inaltime si o arhitectura superba, fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu si beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor.
Serban Voda 111 Premium Park iti propune o noua filosofie de locuire prin  compartimentările inteligente ale apartamentelor aliniate noilor tendințe de locuire, cu solutii inteligente de economisire a energiei pentru o excelenta calitate a vietii si grija pentru mediul inconjurator.
Ansamblul este compus din studiouri, apartamente de 2 si 3 camere cu un design studiat si ergonomie de top.

Localizare

Serban Voda 111 Premium este noul standard locativ, daca iti caut o locuinta noua fiind situat in centrul orasului, aproape de parc, metrou aproape de cele mai bune scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila.

Apartamente Premium Tip Studio - Parcul Carol

Studiori luminoase excelent compartimentate,  ce vor fi sursa ta zilnica de inspiratie, construite pentru cei ce au nevoie de o viata activa aproape de tot ce conteaza.
Preturi incepand de la 79.500 euro plus tva 5% pentru 45 mp total utili

Apartamente cu 2 Camere

Apartamente de 2 camere cu ergonomie atent studiata, cu ferestre luminoase si finisaje de top, pentru o viata relaxanta in inima orasului.
Preturi incepand de la 97 000 euro plus tva 5% pentru 52 mp total utili:

Apartamente cu 3 Camere

Apartamente de 3 camere cu spatiu si facilitati pentru toata familia, cu terase generoase si vederi panoramice catre inima orasului.
Preturi incepand de la 124.000 euro plus tva 5% pentru 84 mp total utili

Finisaje Premium cu detalii remarcabile:

Serban Voda 111 Premium Park Apartments iti ofera un pachet de finisaje premium ce va satisface cei mai exigenti cumparatori:

Sistem de incalzire centralizat in condensatie cu centrala premium Viessmann sau Buderuscu consum redus semnificativ de gaze, pentru o viata fara griji, sustenabilitate si grija pentru mediu.

Bai cu design contemporan premium:
Gresie si faianta Italiana premium cu aspect de piatra naturala sau in ultimele tendinte pentru un aspect elegant si o combinative vizuala armonioasa de la cei mai cunoscuti producatori europeni :Ragno Ceramiche, Cesar Ceramiche sau  Marazzi   .

Placari premium podele dormitoare si living:

Parchet de inalta calitate cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura de la producatori de top Egger, Tarkett sau Kaindl intr-o  selectie de nuante in trendurile actuale.

Obiecte sanitare de top:  pentru un aspect minimalist, cu un mix echilibrat de linii drepte si curbe ce va transforma baia intr-o exeprienta wellness premium  Hatria, Roca, Ideal Standard, sau Duravit.

Usi intrare si interioare: iti oferim o linie de usi de intrare sofisticata de la un producator premium Italian –Dierre, fabricate cu tehnologii inovatoare si design de ultima ora pentru siguranta si rezitenta la uzura.

Usile interioare vin sa completeze o experienta premium de locuire prin design si egonomie si rezistenta la pete si socuri si sunt oferite de producatori de top Pinum, Hormann sau Porta Doors.
Tamplarie exterioara PVC cu geam tripan si stical low-e termoizolanta, de la producatori de top din Germania- Salamander sau Rehau, St Gobain  pentru  durabilitate, eleganta si protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului.

Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora de la Schneider &  Legrand pentru un control perfect , un consum redus de energie si un design de clasa prin linearitate si claritate.

Lifturi silentioase premium de liderii mondiali  Kone, Schindler sau Thyssenkrupp pentru siguranta completa, interior stilat si o calatorie perfecta.
Contoare individuale pentru utilitati pentru un control si eficienta
Parcare la demisol si supraterna ultramoderna cu systeme de parcare Klaus

Facilitati si avantaje:

Amplasament exceptional in zona Unirii-Parcul Carol pe Calea Serban Voda nr 109-111

  • 350 de metri pana in Parcul Carol si 600 de metri pana in Parcul Tineretului
  • 400 de metri de statia de metrou Tineretului si 800 de metri de statia de Metrou Unirii
  • 200 de metri de statiile de tramvai (23 si 27) si autobuz Budapesta
  • 800 de metri pana in Piata Norilor

Gradinite si scoli de prestigiu in imediata apropiere, universitatile Titu Maiorescu si Nicolae Titulescu

Calitate sporita a vietii prin scurtarea timpilor de deplasare in casa si job.

Destinatii de excelente de shopping in zona: Unirea Shopping Center, Bucuresti Mall etc

Proximitatea cele mai dinamice si efervescente zone de petrecere a timpului liber Centrul Vechi si a numeroare restaurante si cafenele.

Distanta mica fata de principalele institutii, zone de servicii si zone de interes public

Modalitati de plata:

  • 2000 euro contract de rezervare
  • Avans 20% la semnarea antecontractului in forma autentica
  • Restul de suma la semnarea contractului de vanzare-cumparare
  • Se accepta orice tip de credit bancar
  • Termen finalizare septembrie 2019

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.