New Titan Park Residence

Ansamblu Rezidential

Sold Out

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

R&D Advisers va ofera spre vanzare ansamblul rezidential New Titan Residence, ce dispune de o localizare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Theodor Pallady, pe Str Gura Calitei nr 68-76, in proximitatea statiei de Metrou Nicolae Teclu, la doi pasi de viitorul magazin Ikea, Centrul Comercial Auchan-Decathlon-Jumbo, Piata Ozana si Iris Shopping Mall, aproape de scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila.

New Titan Residence are un regim de inaltime P+3,  standarde antiseismice de top, fiind construit pe cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, compartimentare cu pereti  grosi din caramida Porotherm de 280mm, cu izolatie exterioara din polistiren de calitate de 100mm complet ignifugat si tencuiala decorativa premium.

 

Finalizare Oct 2019

 Avans minim 5%

Finisaje premium

  • Sistem de incalzire in condensatie
  • Placari premium pentru bai si podele, dormitoare si living, avand design contemporan cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura
  • Usi intrare securizate si interioare de calitate import Italia
  • Tamplarie PVC cu sticla low-e termoizolanta
  • Lifturi silentioase premium
  • Contoare utilitati individuale pentru confort si eficienta
  • Parcare supraterana 2.500 EURO

Apartamente tip Studio

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.