LEBADA LAKE VILLAS

Vile

Sold Out

LEBADA LAKE VILLAS

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Va prezentam un proiect spectaculos ce cuprinde 4 vile luxury exclusiviste, cu un design modern si o panorama splendida a lacului Lebada. Arhitectura este deosebita, cubica, in stil mediteranean, cu suprafete vitrate mari, pentru o luminozitate naturala optima, pe parcursul zilei.

Noapte, fatada este pusa in valoare, datorita iluminatului special cu LED. Fiecare vila dispune de 5 camere si 3 bai aerisite natural, configurate pe doua nivele.

 

Amplasare ideala

Vilele sunt construite pe structura: cadre de beton armat, zidărie, cărămidă tip Porotherm de 30 cm cu izolație termică exterioară din vată bazaltică de 10 cm.
Fațadele sunt ventilate. Tâmplăria este Trocal , geam tripan, feronerie Maco. La interior, instalațiile termice cuprind încălzire în pardoseală parter + etaj, teava Purmo 30 de ani garantie , distribuitoare Emmeti Italia cu pompa Wilo.
Centrala termică este marca Viessmann. Instalațiile electrice cuprind cablaj și aparataj Bticino Ansamblul dispune de:
-sistem de supraveghere,
-sistem de alarma
-videointerfon,
-porti actionate electric
-gazon
-plante
-sistem de irigatie pentru gazon rain bird
-prize si intrerupatoare gama bticino
-iluminat exterior casa banda led
-iluminat interior banda led ( scafe din rigips )
-iluminat perimetral al curtii Toate dormitoarele au iesire pe balcon cu vedere la lac, inclusiv cel de jos.
Bucataria are iesire pe terasa de 12 mp din spatele casei. Un detaliu important: atat aleile din curte, precum si drumul de acces vor fi pavate. Scarile si terasele vor fi placate cu marmura.
Cartierul este complet racordat la utilități: canalizare, gaz, curent, apă, mai exact, toate sunt instalate și funcționale, la predarea casei, pentru a te bucura din plin de noua ta casă.
Te invităm să planificăm o vizionare! Sună-ne sau lasă-ne un mesaj!