Ferdinand Premium Apartments

Ansamblu Rezidential

Sold Out

Construm pentru tine

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

Ferdinand Premium Apartments dispune de o localizare excelenta, fiind situat in zona Ferdinand / sos. Mihai Bravu, in aproprierea statiilor de Metrou Iancului (8 Min),

Zona beneficiaza de imediata proximitate a mall-urilor Mega Mall & Park Lake Shopping Center, cat si de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, Colegiul National ,,Iulia Hasdeu”, scoli generale si gradinite.

Conceput pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, Ferdinand Premium Apartments combina cu success designul modern cu finisajele de inalta calitate. In ceea ce priveste confortul tau, accesul foarte rapid catre cele mai mari puncte de interes ale Capitalei, reprezinta doar cateva dintre facilitatile ansamblului care reusesc sa iti ofere un stil de viata superior.

Ferdinand Premium Apartments are un regim de inaltime S+P+5 cu standard anti seismic de top, fiind construit pe cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, fundatie pe piloni forati, compartimentare cu pereti grosi din caramida Porotherm de 280-300 mm, cu izolatie exterioara din polistiren de calitate de 10 cm complet ignifugat si tencuiala decorativa premium.

Finisaje premium

  • Sistem de incalzire cu centrala proprie in condensatie Viessman
  • Placari premium Delta studio pentru bai&podele;, dormitoare&living;, avand parchet in lemn stratificat cu design contemporan, rezistenta si durabilitate la apa si uzura
  • Usi intrare securizate si interioare de calitate import Italia
  • Tamplarie Salamander cu sticla tripan low-e termoizolanta
  • Lifturi silentioase premium
  • Contoare utilitati individuale pentru confort si eficienta
  • Parcare subterana