Confort Nord Tower

Ansamblu Rezidential

For Sale

Confort Nord Tower

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Confort Nord Tower este noul nostru proiect imobiliar din zona de Nord a Bucureştiului. Un nou concept rezidenţial, perfect integrat în atmosfera urbană, unde viaţa ta are un nou început. Este locul perfect adaptat pentru stilul tau de viaţă, în care te poţi bucura de dimineţi magice şi seri în familie exact aşa cum le-ai visat. Confort Nord Tower, din punct de vedere arhitectural, are o înălţime de P+8, este alcătuit din 88 apartamente de două și trei camere, cu suprafețe generoase și ample deschideri către oraş.

Gândite în detaliu, apartamentele includ spaţii de depozitare, spaţii pentru dressing în dormitoare, balcoane si terase spatioase. Apartamentele Confort Nord Tower sunt construite pentru a oferi o combinaţie perfectă pentru omul modern: comoditate, destindere și confort.

Amplasare ideala

Confort Nord Tower este situat într-o zonă cu acces rapid către atracţiile din zona elitistă a oraşului, cum ar fi Parcul Herăstrău, Mall Promenada. Poziţionat la doar 15 minute de staţia de Metrou Pipera şi foarte aproape de mijloacele de transport în comun supraterane, este o locație perfectă pentru a te bucura de plimbări lungi, de jogging sau ciclism pe trasee speciale în pădure, fiind la doar 10 minute distanţă de Pădurea Băneasa. Vecinătatea cu Şcoala Americană, Şcoala Britanică, Şcoala Franceză, școala Mark Twain, centrul educaţional Olga Gudynn și alte școli mici, dar de calitate, îl recomandă ca ansamblul rezidenţial perfect pentru familii. Foarte aproape de Pipera Plaza, Jolie Ville Mall, Strip Mall și aproape de Baneasa Shopping City – este ideal pentru cumpărăturile periodice, fără a rămâne blocat în trafic. Datorită școlilor internaționale din cartierul vecin, casele sunt întotdeauna ușor de închiriat, de aceea este o investiție foarte valoroasă. Aproape de tot ce este important pentru tine!

Facilitati

Apartamentele se predau la cheie, complet finisate
Constructii ultrarezistente si sigure, pentru confort optim
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Apartamente 2 camere

Apartamentele se vor preda complet finisate şi utilate.