Property Categories

2228
Stejarul Residence
Direct Dezvoltator - 0% Comision

Complexul are 120 de vile de tip townhouse cu regim de inaltime P+1E si P+2E si cu suprafete intre 160 si 240 mp pe loturi de teren intre 180 si 300 mp si cate 2 locuri de parcare, ce isi vor astepta locatarii incepand cu decembrie 2021 si va beneficia de paza umana si video 24h/24h, iar accesul va fi securizat cu bariere.

Sunt disponibile case cu regim de inaltime P+1 si P+2 avand 4 modele de suprafete intr. 169mp-290mp. Acestea dispun de : Încălzire în pardoseală pe fiecare etaj și mansardă finisată ,centrală termică și finisaje de lux, grădina cu terasa ,racordate la toate utilitatile . Trăiești într-un mediu sănătos, mai aproape de natural si vei ajunge repede și simplu către principalele zone de interes (zona business din nordul capitalei, centre comerciale sau școala/ grădinița copilului) .

Ansamblul Rezidențial sigur, dotat cu sistem cu barieră acționată prin intermediul telefonului mobil.

Stejarul Residence, dezvoltat pe o suprafata de 28.000 mp, Stejarul Residence va gazdui 120 case moderne personalizate cu regim de inaltime P+1 si P+2 avand 4 modele de suprafete intre 160mp-235mp, strada privata asfaltata cu bariera si paza 24/24.

Amplasare ideala

Localizat in unul din punctele cheie din zona limitrofa a capitalei, cu acces imediat la supermaket-uri, scoli, gradinite sau mall-uri, Stejarul Residence este unul din cele mai cautate zone rezidentiale. Situat in zona de nord a capitalei, in zona cea mai cosmopolita a Bucurestiului, ansamblul Stejarul se afla in imediata apropiere a marilor centre comerciale, la 2 min de intrarea pe autostrada. 

Facilitati

Gradini private
Constructii ultrarezistente si sigure pentru confort optim.
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Casa Tip A

Casa Tip B

1426
Bonton Luxury Villas

Bonton Luxury Villas

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Într-o locație ideală, în spatele Școlii Americane, lipit de proiectul rezidențial Ibiza Sol, Bonton Luxury Villas pune la dispoziție 66 de vile de lux cu dotări și facilități moderne și un club cu piscină unde te poți recrea după o zi plină.Poziționarea excelentă, randamentul investițional profitabil (8% anual), zona liniștită, intimitatea și siguranța sunt câteva din beneficiile ansamblului rezidențial Bonton Luxury Villas.Cu un design unic, vilele cu 2 etaje vor avea suprafețe utile de la 293 până la 327 mp, terase incluse și sunt împărțite astfel încât să asigure un confort ridicat, beneficiază de compartimentări inteligente, 7 sau 8 camere luminoase (include zona de living şi dining), finisaje premium, grădini la parter și terase generoase.

 

Bonton Luxury Villas îmbină perfect avantajele unei locuințe ușor accesibile cu siguranța și liniștea date de o comunitate în formare și se remarcă prin arhitectura modernă, calitatea superioară a construcției și a materialelor folosite. Toate vilele vor avea la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar și terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcție de nevoile clientului cu dressinguri și 2 băi, și la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou și terasă. Pe lângă spațiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate și pardoselile din toate încăperile și vor exista 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

Amplasare ideala

Situat într-o zonă de lux, care toate casele sunt departe de zgomotul orașului, praf și poluare , foarte aproape de mijloacele de transport în comun .Datorita scolilor internationale din vecinatăți, casele sunt întotdeauna ușor de închiriat, de aceea este o investiție foarte valore, fără taxe de zonă comună .

Structura ansamblului – tipologii de apartamente si parcari :

  • 8 case single gf+1 186 mp;
  • 50 până la 100 de terase nete și zone de grădină;
  • 2 parcări auto semiînchise private pentru fiecare casă;
  • Parcări pentru oaspeți;
  • Gradini private cu sisteme automate de irigare pentru fiecare casa.

Facilitati

Gradina privata
Constructii ultrarezistente si sigure pentru confort optim.
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Vila Tip A2

Vila Tip B2

1076
Maya Residence

My Place Residence

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Maya Pipera Residence oferă un mediu de locuit modern, confortabil, un complex rezidențial cu personalitate și stil, incluzând toate facilitățile unui proiect rezidențial de înaltă calitate, cu finisaje de calitate.Foarte aproape de mijloacele de transport în comun , datorita scolilor internationale din vecinatăți, casele sunt întotdeauna ușor de închiriat, de aceea este o investiție foarte valoroasă, fără taxe de zonă comună, fără costuri comune pentru complex.

 • Situat într-o zonă de lux în care toate casele sunt departe de zgomotul din oraș, praf și poluare ;
 • Locație perfectă pentru a vă bucura de plimbări lungi, jogging sau ciclism trasee speciale în pădure;
 • Vecin la școala americană, școala britanică, școala franceză Cambridge, școala Mark Twain, școlile Olga Gudynn și alte școli mici, dar de calitate;
 • Foarte aproape de Jolie Ville Mall, Strip Mall și aproape de Baneasa Shopping City;
 • Foarte aproape de supermarketurile Lidl și Mega Image;
 • Foarte aproape de mijloacele de transport în comun.

Structura (componenta) ansamblului – tipologii de apartamente si parcari :

 • 8 case single gf+1 186 mp
 • 50 până la 100 de terase nete și zone de grădină
 • 2 parcări auto semiînchise private pentru fiecare casă
 • Parcări pentru oaspeți
 • Gradini private cu sisteme automate de irigare pentru fiecare casa

.

Facilitati

Gradini private
Constructii ultrarezistente si sigure pentru confort optim.
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Casele se vor preda complet finisate şi utilate.

2647
LEBADA LAKE VILLAS

LEBADA LAKE VILLAS

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Va prezentam un proiect spectaculos ce cuprinde 4 vile luxury exclusiviste, cu un design modern si o panorama splendida a lacului Lebada. Arhitectura este deosebita, cubica, in stil mediteranean, cu suprafete vitrate mari, pentru o luminozitate naturala optima, pe parcursul zilei.

Noapte, fatada este pusa in valoare, datorita iluminatului special cu LED. Fiecare vila dispune de 5 camere si 3 bai aerisite natural, configurate pe doua nivele.

 

Amplasare ideala

Vilele sunt construite pe structura: cadre de beton armat, zidărie, cărămidă tip Porotherm de 30 cm cu izolație termică exterioară din vată bazaltică de 10 cm.
Fațadele sunt ventilate. Tâmplăria este Trocal , geam tripan, feronerie Maco. La interior, instalațiile termice cuprind încălzire în pardoseală parter + etaj, teava Purmo 30 de ani garantie , distribuitoare Emmeti Italia cu pompa Wilo.
Centrala termică este marca Viessmann. Instalațiile electrice cuprind cablaj și aparataj Bticino Ansamblul dispune de:
-sistem de supraveghere,
-sistem de alarma
-videointerfon,
-porti actionate electric
-gazon
-plante
-sistem de irigatie pentru gazon rain bird
-prize si intrerupatoare gama bticino
-iluminat exterior casa banda led
-iluminat interior banda led ( scafe din rigips )
-iluminat perimetral al curtii Toate dormitoarele au iesire pe balcon cu vedere la lac, inclusiv cel de jos.
Bucataria are iesire pe terasa de 12 mp din spatele casei. Un detaliu important: atat aleile din curte, precum si drumul de acces vor fi pavate. Scarile si terasele vor fi placate cu marmura.
Cartierul este complet racordat la utilități: canalizare, gaz, curent, apă, mai exact, toate sunt instalate și funcționale, la predarea casei, pentru a te bucura din plin de noua ta casă.
Te invităm să planificăm o vizionare! Sună-ne sau lasă-ne un mesaj!
5045
Avito Residence

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

AVITO RESIDENCE este situat in imediata apropiere a Parcului Mogosoaia, Padurea Mogosoaia, Colegiul Nautic Roman scoli gimnaziale si licee.

AVITO RESIDENCE are un regim mic de inaltime si o arhitectura superba, fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu si beneficiind de cele mai noi tehnologii in constructii, cu finisaje de calitate care sa ofere durabilitate si incredere in viitor.

Structura de rezistenţă pentru locuinţe este mixtă fiind alcătuită din cadre de beton armat pe ambele direcţii şi diafragme, planşeele din acelaşi material.
S-au prevazut rosturi de tasare şi antiseismice. Fundaţiile sunt de tip continuu şi vor fi din beton armat monolit. Conform memoriu de rezistenţă, clădirile sunt proiectate la o intensitate seismică de VIII grade.

Ansamblul este racordat integral la reţelele de alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV şi contorizarea utilităţilor se face individual pentru fiecare apartament.

Preturi incepand cu 58.400 Euro + TVA. Parcarea inclusa in pret.

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

randare 3d estera-residence
5608
Estera Residence

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

R&D Advisers va propune spre vanzare o vila cu arhitectura deosebita in stil Mediteranean in Nordul Bucurestiului.
Vila cu regim de inaltime P+1+2, ce beneficiaza de infrastructura completa.

Localizare

Finisaje

Finisajele pot fi personalizate de catre viitorul proprietar !

Gresie si faianta Italiana premium oferita de Delta Studio, cu aspect de piatra naturala, in ultimele tendinte pentru un aspect elegant si o combinative vizuala armonioasa de la cei mai cunoscuti producatori europeni: Kerosa, Cesar Ceramiche sau Marazzi .

Tamplaria Salamander cu geam tripan va asigura confortul termic chiar si in conditii de vreme extrema.

Parchet de inalta calitate cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura de la un producator de top, intr-o selectie de nuante in trendurile actuale.

Obiecte sanitare de top: pentru un aspect minimalist, cu un mix echilibrat de linii drepte si curbe ce va transforma baia intr-o exeprienta wellness premium.

Usi intrare si interioare: iti oferim o linie de usi de intrare sofisticata de la un producator premium, fabricate cu tehnologii inovatoare si design de ultima ora

Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora pentru un control perfect , un consum redus de energie si un design de clasa prin linearitate si claritate.

Centrala termica Riello in condensatie pentru confort garantat in orice conditii. Amenajarile exterioare de exceptie cu multa verdeata creeaza un climat foarte placut si armonios.

Facilitati si avantaje:

Estera Residence este situat, in zona de Nord a Capitalei, cu un acces facil din Soseaua Pipera.

Estera Residence se afla in apropiere de cele mai mari centre comerciale din zona de Nord: Baneasa Shopping City, Carrefour, Bricostore, Dedeman, Metro, Ikea

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

6632
Vila Corbeanca

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

R&D Advisers va propune spre vanzare o vila cu arhitectura deosebita situata in cel mai frumos si exclusivist cartier verde de vile din Nordul Bucurestiului – Paradisul Verde.

Vila cu regim de inaltime P+1 beneficiaza de infrastructura completa din Paradisul Verde si va fi finalizata in aproximativ 2 luni.

 

CARACTERISTICI:

Supraf. construită la sol : 99 mp

Suprafaţă desfaşurată: 228.38 mp

Nr.bucătării:1

Nr.băi:3

Nr.terase: 1

Suprafaţă terase:32 mp

Nr.fronturi stradale:1

Front stradal:1 m

Acoperiş:Tabla

An construcţie:2018 (finalizata)

Structură rezistenţă:caramida

Regim înălţime:P +1E

UTILITĂŢI: Utilitati generale (Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Centrala telefonica), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Fibra optica)

FINISAJE: Podele (Parchet, Gresie), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

DOTĂRI: Alte spatii utile (Dressing), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Curte, Gradina)

Finisajele pot fi personalizate de catre viitorul proprietar :

panouri solare incalzire apa,
Gresie si faianta Italiana premium oferita de Delta Studio, cu aspect de piatra naturala, in ultimele tendinte pentru un aspect elegant si o combinative vizuala armonioasa de la cei mai cunoscuti producatori europeni: Kerosa, Cesar Ceramiche sau Marazzi .
Tamplaria Salamander cu geam tripan va asigura confortul termic chiar si in conditii de vreme extrema.
Parchet de inalta calitate cu rezistenta si durabilitate la apa si uzura de la un producator de top Egger, intr-o selectie de nuante in trendurile actuale.
Obiecte sanitare de top: pentru un aspect minimalist, cu un mix echilibrat de linii drepte si curbe ce va transforma baia intr-o exeprienta wellness premium.
Usi intrare si interioare: iti oferim o linie de usi de intrare sofisticata de la un producator premium Italian, fabricate cu tehnologii inovatoare si design de ultima ora
Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora de la Legrand pentru un control perfect , un consum redus de energie si un design de clasa prin linearitate si claritate.
Centrala termica Viessmann in condensatie pentru confort garantat in orice conditii.
Curtea va fi amenajata sub atenta supraveghere a unui architect peisagist.

Paradisului Verde, este un complex rezidential privat situate in Corbeanca intr-o oaza de linistita, plina de verdeata, departe de agitatia capitalei.
Spatiile generoase, aerul curat, padurea, lacul, case cu arhitecturi deosebite, ofera complexului un grad de relaxare si intimitate ridicat. Amenajarile exterioare de exceptie cu multa verdeata creeaza un climat foarte placut si armonios in interiorul complexului.
Facilitatile existente si viitoare din cadrul cartierului Paradisul Verde, sunt menite sa aduca un plus de valoare pentru locatari si nu numai.
Avantaje si facilitati – Paradisul Verde:
-Complex rezidential privat
-Securitate non-stop 24h
-Terenuri de tenis si fotbal, SPA, sala de fitness si sauna
-Restaurant The Brick &Lounge;
-Pizzerie
-Centru de infrumusetare
-Spalatorie auto
-Gradinita
-Cabinet Veterinar
-Farmacie

Locatie: Paradisul verde este situat, in imediata apropriere a comunei Corbeanca. Accesul se face relativ usor prin zona de Nord a Capitalei pe una dintre cele mai importante artere DN1. Accesul mai poate fi facut si prin Buftea, prin comuna Tamasi.
Paradisul Verde se afla in apropiere de cele mai mari centre comerciale din zona de Nord: Terme SPA, Baneasa Shopping City ,Carrefour, Bricostore, Dedeman, Metro, Ikea etc.
Merita Vazuta