Property Categories

633
Gafencu Residence

Win Herastrau

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

.

WIN Herăstrău este un ansamblu imobiliar exclusivist, situat în partea de nord a capitalei – cartierul Șoseaua Nordului. Include 6 clădiri (2S+DS+P+5E) cu apartamente cu câte 2-5 camere și oferă, prin toate componentele sale, confort, siguranță, funcționalitate și frumusețe.

Nucleul echipei noastre – PSC Group – reunește perspectivele și experiența a două generații în sectorul construcțiilor și al dezvoltărilor imobiliare. Suma părerilor – uneori diferite, poate în aparență contrastante – a condus mereu la soluții creative și idei solid fundamentate, care ne-au plasat în “avangarda” domeniului nostru.

 WIN Herăstrău urmărește:

ARMONIA VIZUALĂ – generată de forme, cromatică și spații ce rezultă într-o bună integrare în comunitate, în natură și în contextul construcțiilor din vecinătate;

ARMONIA VOLUMELOR – asigurată prin suprafețe utile unitare ale apartamentelor, neîntrerupte de elemente de rezistență sau de instalații și existența zonelor vitrate mari,

ARMONIE ÎN EXPLOATARE – obținută printr-o paletă amplă de facilități, între care: săli de fitness, loc de joacă pentru copii, servicii de înfrumusețare și estetică, curățătorie de haine, zonă dedicată întâlnirilor cu prietenii, mini-market.

Va prezentam un apartament ultralux pe o strada linistita la doar 2 minute de Parcul Herastrau!
Finisajele apartamentului sunt la superlativ:
Mobila Italiana de lux
Cipriani – Ciac Export
Malerba Furniture
Il Paralume Marina – Venetia – lampadare imbracate in aur de 24k + cristale de Murano
Castagna Cucine
Pereti imbracati in MDF integral pictati manual
Bai in marmura Carrara Venato + Black Gold
Perete living Onyx Alb iluminat
Mese cu blat de marmura si picioare de bronz
Usi lemn masiv
Saltele pat Westin Hotels.

Pentru confortul dumnevoastra si al familiei dumneavoastra, veti avea la dispozitie serviciul de concierge, cu un personal de exceptie, care se va asigura ca veti avea rezervari la restaurant, acces VIP, home management, practic un asistent personal mereu atenta la nevoile dvs.

La parterul complexului veti gasi zona de concierge, receptia si un business longe, iar la primul etaj veti descoperi o adevarata oaza de relaxare, purtand amprenta unui desigenr italian.

Suprafat utila este de 110 Mp utili la pretul de 435.000 Euro.

Facilitati

Spatiu de joaca pentru copii
Supraveghere video
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun

Apartament tip duplex