Optima Residence

Ansamblu Rezidential

For Sale

Construim pentru tine!

Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

R&D Advisers va ofera spre vanzare ansamblul rezidential Optima Residence, ce dispune de o localizare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Theodor Pallady, pe Str Fetesti nr 54-56 la doar 5 minute distanta de Metrou 1 Decembrie 1918, la doi pasi de viitorul magazin Ikea si Centrul Comercial Auchan-Decathlon-Jumbo        aproape de scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila, in cea mai curata si verde zona din Bucuresti.

Finalizare Decembrie 2018

Optima Residence face parte din complexul rezidential Evocasa Optima, cel mai apreciat ansamblu rezidential din estul Capitalei, aceasta fiind faza III de constructie. Garantia calitatii si seriozitatii constructiei ansamblului Optima il face o alegere naturala pentru oricine isi doreste o locuinta de calitate intr-o locatie  de exceptie.

Optima Residence are un regim de inaltime P+11 fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu: pe cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, compartimentate cu pereti  grosi din caramida Porotherm de 280mm, ce beneficiaza de o izolatie exterioara din polistiren de calitate de 100mm complet ignifugat si tencuiala decorativa premium.

Oferta Speciala

Apartamente cu preturi incepand de la 44.280 Euro plus TVA

OFERTA LIMITATĂ LA PLATA CASH 42071EURO plus TVA(*valabilă doar în limita stocului disponibil)

Finisaje

Sistem de incalzire centralizat in condensatie cu centrala premium.
Gresie si faianta import Italia cu aspect de piatra naturala.
Parchet in nuante calde ce urmeaza trendurile in materie de design, cu rezistenta la uzura.
Usa intrare metalica antiefractie cu prindere in 8 puncte pentru siguranta si confort.
Usi interioare elegante cu rezistenta la pete si socuri
Tamplarie exterioara PVC cu geam termopan si sticla low-e termoizolanta, pentru protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului.
Lift silentios premium Schindler pentru siguranta completa si un interior stilat.
Parcare subterana ultramoderna si parcare supraterana, contra cost.
Contorizare individuala & Costuri minime de intretinere si mentenanta.
Zona curata, linistita, strazi asfaltate si iluminate.
Gradinite, scoli si universitati, piata agro-alimentara, supermarketuri, magazine, farmacii, unitati bancare in imediata proximitate.

Transport: Acces rapid la Metrou Statia 1 Decembrie 1918, Tramvai, Autobuz

Localizare

Optima Residence, ce dispune de o localizare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Theodor Pallady, pe Str Fetesti nr 54-56 la doar 5 minute distanta de Metrou 1 Decembrie 1918, la doi pasi de viitorul magazin Ikea si Centrul Comercial Auchan-Decathlon-Jumbo        aproape de scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila, in cea mai curata si verde zona din Bucuresti.

Consultanta Financiara Gratuita

Consultantii nostri iti  stau  oricand la dispozitie:

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii:

0721 27 57 05 Alin Carstea

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.