Element City Militari

Ansamblu Rezidential

For Sale
Direct Dezvoltator - 0% Comision

Descriere

R&D Advisers va ofera spre vanzare ansamblul rezidential Element City Militari, ce dispune de o localizare excelenta, fiind situatin vestul Bucurestiului in loc Chiajna, in cea mai dinamica zona imobiliara, aproape de infrastructura urbana, la doi pasi de Militari Shopping Center si Metro Militari.
Finalizare August 2018

Localizare

Element City Militari are un regim de inaltime P+6 fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu, fiind construit dupa cele mai riguroase standarde in domeniu: pe cadre cu stalpi si grinzi din beton armat, cu fier de cea mai buna calitate, cu compartimentari exterioare cu peretigrosi din caramida Porotherm de 280mm, compartimentari interioare din caramida Porotherm de 180mm si o izolatie exterioara din polistiren cu densitate EPS100 complet ignifugat si tencuiala decorativa premium.

Apartamente 2 camere

Preturi incepand de la 34.900 Euro plus TVA 5%.

Finisaje Premium

Sistem de incalzire centralizat in condensatie cu centrala premium – Immergas.
Gresie si faianta import Italia cu aspect de piatra naturala –Kerosa si Marazzi.
Parchet in nuante calde ce urmeaza trendurile in materie de design, cu rezistenta la uzura.
Usa intrare metalica antiefractie cu prindere in 8 puncte pentru siguranta si confort.
Usi interioare elegante cu rezistenta la pete si socuri.
Tamplarie exterioara PVC Salamander cu geam tripan si sticla low-e termoizolanta, pentru protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului.
Lift silentios premium Schindler pentru siguranta completa si un interior stilat.
Parcare supraterana .
Contorizare individuala.
Costuri minime de intretinere si mentenanta Zona curata, linistita, strazi asfaltate si iluminate Gradinite, scoli, piata agro-alimentara, supermarketuri, magazine, farmacii, unitati bancare in imediata proximitate.

OFERTA LIMITATĂ (*valabilă doar în perioada promotionala, în limita stocului disponibil)

* TVA 5% pentru persoanele fizice care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru aplicarea cotei reduse. Dezvoltatorul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste modificarile ori abrogarea ulterioara a acestor conditii, ca urmare a aparitiei unor amendamente legislative.