Ansamblul Edenholz

Vile

For Sale
Direct Dezvoltator - 0% Comision

Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de proiectul nostru rezidential și ne bucurăm astfel să vă invităm să deveniți parte a unei comunități in care conceptul principal este special gândit pentru liniștea ta si a familiei tale.

Ansamblul EDENHOLZ este construit pe o suprafață totală de 10.000 mp iar casele sunt compartimentate eficient pentru confortul tau de zi cu zi.

Pentru că punem accent nu doar pe arhitectură si aspectul vizual, dar și pe calitatea materialelor de construcție si a finisajelor, în cadrul proiectului s-au folosit materiale de cea mai buna calitate.

Casa este dispusă pe o suprafață de 180m2. Parterul dispune de o bucătărie deschisă sau închisă, după preferințe, o zonă de living prevăzută cu zonă de dining și acces spre terasă și curtea proprie a imobilului. La etaj se află cele trei dormitoare, un dormitor de tip master bedroom cu baie proprie si dressing, un dormitor prevăzut cu zonă de birou și un al treilea dormitor generos deservite de o baie pe hol.

Modalităti de plată

1. Plata avans 100% la momentul semnării promisiunii de vanzare – cu dreptul de a înscrie ipoteca asupra lotului de teren ales, aferent casei ce urmeaza a fi dezvoltată;

2. Plata avans 30% la momentul semnarii promisiunii de vanzare + 50% avans la momentul finalizarii structurii casei + 20% rest de plata de achitat la            momentul finalizării constructiei; Plata avans 30% la momentul semnarii promisiunii de vanzare + 70% rest de plata de achitat la momentul                          finalizarii constructiei.

Constructie:

– Sistem de fundații realizat din blocuri de beton simplu cu grinzi din beton armat

– Structura realizată din zidărie portantă Wienerberger

– Pereți de compartimentare din zidărie Wienerberger

Inchideri :

– Acoperiș tip șarpantă cu învelitoare din tablă fălțuită

– Acoperiș izolat cu spumă cu celulă deschisă

– Placare cu lemn pe fațadă

CENTRALĂ TERMICĂ

– Centrală termică în condensare (putere de 25kw)

ÎNCĂLZIRE CAMERE

– Încălzire în pardoseală, iar în băi cu radiatoare portprosop

Finisaje

– Parchet triplustratificat Barlinek Grande

– Plăci ceramice Marazzi Grande

– Plafoane suspendate

– Băi cu tavane placate cu gipscarton rezistent la umiditate

– Pereți și tavane vopsite în alb off- white

ELECTRICE

– Instalație electrică din conductori de cupru în tub PVC îngropat în șapă sau pozat pe

zidărie în tencuială;

– Instalație electrică monofazică;

– Plafoane suspendate din gipscarton în care sunt încorporate traseele electrice de

iluminat;

– Aparataj electric: doze, vandoze, prize de perete, întrerupătoare;

– Corpuri de iluminat fațadă și curte privată

Amplasare ideala

Ansamblul Edenholz este situat in localitatea Tunari la doar 20 de minute de centrul Bucurestiului , pe strada Alexandru Ioan Cuza accesibila si foarte bine conectată atât cu centrul orasului, cât și cu principalele artere de circulație din afara orașului. Locația in sine este un upgrade al stilului de viata, a unui acces foarte rapid spre cele mai importante puncte de interes in viața cotidiană – centre comerciale/ clădiri de birouri/ spitale si clinici private/ aeroport/ transport public/ scoli si grădinițe private/ sali de fitness/ cluburi de recreere/ golf/ patinoar/ echitație si alte centre culturale si institutii publice, intr-o zona in care linistea si natura povestesc despre calitatea vietii . Din punct de vedere arhitectural , proiectul si-a propus sa ofere celor care locuiesc in acest ansamblu de calitate , atat din punct de vedere vizual , cat si in ceea ce priveste utilitatea spatiilor interioare si exterioare .

Construit in proximitatea lacului Tunari , langa Padurea Baneasa , Edenholz ofera posibilitatea locuirii aproape de natura , dar totodata conectat la oras. Atent planificat , la standarde inalte si facilitati complete ,Edenholz  reprezinta cea mai buna investitie pentru tine si familia ta.

 

Facilitati

Gradini private
Constructii ultrarezistente si sigure pentru confort optim.
Spatii verzi
Acces lejer la mijloace de transport in comun